Pakkausmateriaalit teollisuudelle


Klikkaa tuotekuvaa saadaksesi lisätietoja kyseisestä tuotteesta (englanniksi).

 

Dipack laatikko Dipack® Kanavamuovinen laatikko

Muovilaatikot on tehty vahvasta, pölyvapaasta ja hygieenisestä polypropeeni-kanavamuovista ja niitä valmistetaan moneen tarkoitukseen asiakasmitoissa. Laatikot ovat keveitä, vahvoja ja vakaita ja siten erittäin monikäyttöisiä. Dipack®-laatikot ovat hygieenisiä ja hyväksytty ruokien käyttöön kanssa.

 

Dipack tarjotin Dipack® Kanavamuovinen tarjotin

Kannelliset muovitarjottimet tehdään kestävästä, pölyttömästä ja hygieenisestä polypropeeni-kanavamuovista ja ne valmistetaan kustomoitavissa mitoissa. Tarjottimia käytetään lääke- ja ruokateollisuudessa sekä komponenteille metalli-, lasi- tai elektroniikkateollisuudessa. Materiaalin rakenne tarjoaa hyvän kestävyyden, keveyden ja vahvuuden, mikä mahdollistaa käytön myös uudelleenkäytettävänä pakkauksena.

 

 

Dipack XT laatikko Dipack® XT –Muovilaatikko

Dipack® XT –muovilaatikot ovat ihanteellisia tilanteissa, joissa komponentit eivät sovi tavallisiin ruiskupuristettuihin laatikoihin. Muovilaatikot tehdään pitkäaikaiseen käyttöön ja niitä on helppo käyttää uudelleen.  Mitat tehdään asiakaskohtaisesti ja tuotteseen voidaan lisätä kahvat, väliseiniä, etikettiteline jne.

 

 

Dipack varastointilaatikko Dipack® Muovinen varastointilaatikko

Tämä tuote on vahva ja erinomainen tapa esim. varastointiin. Se on täysin pölytön, veden- ja öljynpitävä sekä tilaa säästävä. Varaistoituna on kahdenlaisia vakiokokoisia laatikoita, mutta lisäksi teemme laatikoita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Laatikot on valmistettu 100% ympäristöystävällisestä ja uudelleenkäytettävästä muovista.

 

Dipack putkien suoja Dipack® Putkien suojamateriaali

Dipack-kanavamuovia voidaan käyttää putkien ja tankojen suojaamiseen kuljetuksessa. Tämä materiaali on säänkestävä ja helppo käsitellä. Tuote tehdään ympäristöystävällisestä ja uudelleenkäytettävästä muovista ja se sopii sekä kerta- että uudelleenkäytettäväksi.

 

 

Dipack levytDipack® Muovilevyt

Dipack-muovilevyjä voidaan käyttää putkien ja tankojen tukemiseen ja suojaamiseen kuljetuksissa. Tuote on taloudellinen ja vahva vaihtoehto puulle. Dipack® -materiaalin erityinen rakenne yhdistää vahvuuden ja alhaisen painon. Tuotetta toimitetaan monissa mitoissa, väreissä ja vahvuuksissa.

 

Dipack rullien kuljetussuojaus Dipack® Rullien kuljetussuojaus

Kelojen yms. suojaamiseen tarkoitettu kanavamuovinen materiaali. Iskunkestävyys ja hyvä kulutuksenkestävyys  tekee tuotteesta erinomaisen materiaalin arvokkaiden tuotteiden suojaamiseen. Tuote kestää myös vettä, öljyä ja kemikaaleja. Tuote voidaan varastoida ulos. Luonnollisesti, Dipack valmistetaan sopimaan sinun tarpeisiisi oikeissa mitoissa.

 

Dirust VCI korroosiosuojaDirust VCI –Korroosiosuoja

Dirust ® VCI -kalvoa on saatavana paperina, foliona ja pussina. VCI-kalvo muodostaa ohuen, tasaisen ja näkymättömän suojan, joka estää ruoste- ja korroosiovahinkoja jopa 2 vuotta. Tämä tehokas ratkaisu suojaa kaikentyyppisiä rauta-, metalliseos-, kromi-, alumiini-, nikkeli- ja kuparipintoja.

 

 

Protec PRProtec® PR Service box

Nämä pinottavat muovilaatikot ovat tarkoitettu tulenarkojen ja muiden vaarallisten aineiden, kuten käytettyjen painepakkauksien, maalipurkkejen ja öljysuodattimien kuljetukseen ja varastointiin. Laatikoissa on tulenkestävä ilmatiivis kansi, kaksi rengasta ja kaksi lovea sivuilla helpottamaan käsittelyä.

 

 

Protec QPProtec® QP –Kannellinen muovisäiliö

Protec kannelliset säiliöt on tarkoitettu vaarallisten jätteiden kuljetukseen ja varastointiin. Säiliöitä on saatavana pyöreinä ja tilaa sässtävänä nelikulmaisena mallina. Molempia malleja voidaan pinota päällekkäin ja ne valmistetaan HDPE-muovista.

 

 

 Protec vuotoaltaat

Protec P lattiaProtec P 20-225Protec P 1000Protec P

 

 

 

 

Protec vuotoaltaat estävät nesteiden vuotamisesta ja läikkymisestä aiheituvat ongelmat. Ne sopivat hyvin käytettäväksi tilanteissa joissa nesteitä pullotetaan, kuljetetaan tai muuten käsitellään. Sopivat käytettäväksi kemikaalien, öljyjen, happojen, liuottimien jne. kanssa. Tuotteita toimitetaan polyeteeniristikolla tai sinkityllä ristikolla. Tukeva HDPE-muovinen rakenne kestää happoja ja kemikaalien pitkäaikaista vaikutusta. Altaita on saatavana useita eri kokoja ja malleja.