Ajankohtaista


Imprescon partners on muuttanut

Imprescon on muuttanut uusiin toimitiloihin osoitteeseen Juvan teollisuuskatu 23, 02920 Espoo. Muut yhteystietomme pysyvät samoina.

 

 

Uusi Bactiscan UV-lamppu biofilmin havaitsemiseen

Imprescon on tuonut markkinoille uuden, entistäkin paremman ja tehokkaamman UV-lampun biofilmin havaitsemiseen.

Biofilmit voivat aiheuttaa elintarviketeollisuudessa ja muussa korkeaa hygieniaa vaativissa kohteissa monia ongelmia; heikentynyttä tuotelaatua, energiahävikkiä, mikrobien leviämistä yms. Biofilmin esiintyminen on käytännössä merkki puutteellisesta pesusta. Sen havaitseminen on kuitenkin vaikeaa.

Bactiscan UV-lamppu on kehitetty biofilmin havaitsemiseen. Biofilmi ei välttämättä näy normaalilla valolla tai tavallisella UV-lampulla. Bactiscan käyttää erityisesti biofilmin havaitsemiseen valittua aallonpituutta. Bactiscanilla näet biofilmin helposti ja selvästi.

Ota yhteyttä Imprescon partnersiin yhteydenotto-sivulla tai puhelimitse ja kerromme lisää

 

 
Magnerscan testaus vahvistuu
Olemme kouluttaneet lisää elintarviketeollisuuden kattiloiden, siilojen ja tankkien testaajia. Suoritamme testaukset entistäkin joustavammin asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Magnerscan testauksessa selvitämme kohteiden teknisen kunnon, etsimme mahdolliset ratkeamat ja vuodot sekä arvioimme puhtauden Bactiscan menetelmällä. Magnerscan menetelmällä pystymme havaitsemaan pienetkin alkavat ratkeamat sekä mittaamaan niiden syvyyden. Korjaukset tehdään ainoastaan niihin kohtiin, jotka vaativat korjausta. Turhat, rakenteita heikentävät korjaukset, jäävät näin pois.

 

Imprescon on johtava jauhetornien testaaja
Imprescon on aloittanut jauhetornien testaamisen Magnerscan – menetelmällä. Magnerscan on erityisesti kehitetty nopeaan, siistiin ja tarkkaan tornien testaamiseen. Magnerscan testauksessa ei käytetä väriaineita eikä muitakaan vaarallisia aiheita.

Kerromme mielellämme lisää markkinoiden tarkimmasta testausmenetelmästä.

Imprescon on tuonut markkinoille Dirust – antikorroosiomateriaalit
Dirust on VCI-muovi, joka estää tehokkaasti korroosiota metallituotteiden varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Dirust tuoteperheestä löytyy sopiva ratkaisu erikokoisten ja -laatuisten metallituotteiden pakkaamiseen. Dirust materiaalia on saatava kalvona, rullana, levynä ja valmiina pussina.