Kanavamuovisia ratkaisuja


Klikkaa tuotekuvaa saadaksesi lisätietoja kyseisestä tuotteesta (englanniksi)

 

Dipack arkit

Dipack® Kanavamuoviset levyt

Muovinen puolivalmis materiaali. Vahva ratkaisu teollisuuden tarkoituksiin, pakkauksiin, kyltteihin jne. Materiaali tehdään luontoystävällisestä polypropeeni-muovista.

 

 

 

 

Dipack® LavalevytDipack lavanpäälliset

Polypropeeni-muoviset lavanpäälliset ovat pölytön ratkaisu hygieenisille tuotantoalueille. Levyt estävät kosteutta siirtymästä puisista lavoista tuotteisiin. Levyt kestävät vettä, öljyä sekä kemikaaleja.

 

 

Dipack ja Fullpack tasonjakajatDipack® ja Fullpack® Välilevyt

Polypropeeni- ja polyeteeni-muoveista tehtyjä välilevyjä voidaan käyttää hygieenisillä tuotantoalueilla. Ne takaavat metallisten, lasisten ja muovisten astioiden tai pullojen hygienisen kuljetuksen. Kestävät pesua ja ovat erinomaisia uudelleenkäytettäviksi. Tuote on vahva ja säänkestävä vaihtoehto kartongille ja puulevyille.

 

Dipack metallilevy suoja

Dipack® Levyille

Dipack kanavamuovia käytetään metallilevyjen suojaamiseen. Suojat voidaan toimittaa kulmasuojusten kanssa. Tuote on vahva ja säänkestävä vaihtoehto kartongille ja puulevyille.

 

 

 

Dipack rullien kuljetussuojaus Dipack® Rullille

Kelojen yms. suojaamiseen tarkoitettu kanavamuovinen materiaali. Iskunkestävyys ja hyvä kulutuksenkestävyys  tekee tuotteesta erinomaisen materiaalin arvokkaiden tuotteiden suojaamiseen. Tuote kestää myös vettä, öljyä ja kemikaaleja. Tuote voidaan varastoida ulos. Luonnollisesti, Dipack valmistetaan sopimaan sinun tarpeisiisi oikeissa mitoissa.

 

 

 

Dipack putkien suoja Dipack® Putkille

Dipack-kanavamuovia voidaan käyttää putkien ja tankojen suojaamiseen kuljetuksessa. Tämä materiaali on säänkestävä ja helppo käsitellä. Tuote tehdään ympäristöystävällisestä ja uudelleenkäytettävästä muovista ja se sopii sekä kerta- että uudelleenkäytettäväksi.

 

 

 

Dipack levytDipack® Muovilevyt

Dipack muovilevyjä voidaan käyttää putkien ja tankojen tukemiseen ja suojaamiseen kuljetuksissa. Tuote on taloudellinen ja vahva vaihtoehto puulle. Dipack® -materiaalin erityinen rakenne yhdistää vahvuuden ja alhaisen painon. Tuotetta toimitetaan monissa mitoissa, väreissä ja vahvuuksissa.

 

 

Fullflex suojaFullflex® rullille ja kaapeleille

Fullflex® tarjoaa vahvan suojan iskuilta ja säältä. Fullflex on kehitetty erityisesti tuotantokäyttöön ja ne täyttävät kaapelivalmistajien vaatimukset. Nämä ominaisuudet tekevät Fullflexistä® erittäin hyvän vaihtoehdon tuotteiden suojaamiseen.