Muoviset kuormalavat


Klikkaa tuotekuvaa saadaksesi lisätietoja kyseisestä tuotteesta (englanniksi)

 

Thorpal one-wayThorpal® One-way -muovilava

Muovilavoja voidaan käyttää vienti- tai kertakäyttötarkoituksiin. Ne ovat kevyitäja soveltuvat siten myös ilmarahteihin. Muovilavoja voidaan käyttää vientiin ympäri maailman sillä ne eivät tarvitse erityislupia tai -hyväksymisiä. Muovilavat tehdään ruiskupuristetusta muovista ja ne ovat siksi erittäin tasalaatuisia, toisin kuin puulavat, joiden mitat saattavat vaihdella paljonkin.

 

Thorpal TransportThorpal® Transport-muovilava

Näitä muovilavoja voidaan käyttää sekä kerta- että uudelleenkäyttötarkoituksiin. Lavat on suunniteltu sekä sisäiseen tuotantoon ja varastointiin että raskaiden tavaroiden toimittamiseen. Lavoja voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa, mutta niiden pinta ei ole täysin suljettu. Transport-muovilavat  tehdään kestämään raskasta käyttöä ja niitä vodaan käyttää vuosia.

 

 

 Olicon® hygieeninen muovilOlicon hygieeninen lavaava

Olicon muovilavat on suunniteltu elintarvike- ja lääketeollisuuden tarpeisiin, mutta voidaan tarvittaessa käyttää kaikilla muillakin teollisuuden aloilla varastointiin ja tavaroiden toimitukseen. Muovilavat on hyväksytty olemaan suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Hygieenisten muovilavojen yläpuoli on täysin suljettu. Ne on tehty käytettäväksi vuosiksi ja kestämään kovaakin käyttöä. Alhaisin käyttölämpötila on -30 °C  ja korkein 80  °C.

 

Lisävarusteet

Thorpal Shuttle alustaThorpal® Shuttle -lava-alusta

Järkevä varastointiratkaisu lavojen varastointiin korkeissa pinoissa. Korkea lavateline vaatii ensiluokkaista vakautta ja luotettavuutta sekä lavoilta että lava-alustalta. Tämä vaatii helppoa ja turvallista ratkaisua ja se ratkaisu on Thorpal® Shuttle. Tämä lava-alusta omaa kaikki vaaditut ominaisuudet korkeiden lavapinojen turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön.

 

Lavakaulukset

Hyframe lavakaulusHyframe® PF –Lavakaulus

Hyframe on erinomainen ratkaisu kun tarvitset kestävää, pölytöntä ja hygieenistä lavakaulusta. Kaulus on kevyt ja siten helppo käsitell. Lisäksi ne voidaan varastoida tilaa säästävästi taitettuna. Kauluksia voidaan käyttää kaikissa ympäristöissä ja ne kestävät vettä, öljyä, puhdistusaineita ja joitakin happoja. Kestävät pakkasta -30 °C asti.

 

 

Flexa lavakaulus Flexa® Lavakaulus elintarvikkeille

Tukevat ja hygieeniset lavakaulukset tehdään vahvasta HDPE-muovista eivätkä ne sisällä lainkaan metalleja. Lavakauluksien on hyväksytty olevan suorassa kosketuksessa elintarvikkeiseen. Kauluksien kevyt paino tekee niistä helppoja käsitellä ja ne voidaan taittaa kasaan kun niitä ei käytetä. Kauluksia voidaan käyttää kaikissa ympäristöissä ja ne kestävät vettä, öljyä, puhdistusaineita ja joitakin happoja. Kestävät pakkasta -30 °C asti.