Elintarviketeollisuuden pakkaukset


Klikkaa tuotekuvaa saadaksesi lisätietoja kyseisestä tuotteesta (englanniksi)

 

Thermoli DeltaLämpölaatikko –Thermoli BastaThermoli® Delta ja Lämpölaatikko – Thermoli® Basta

Lämpölaatikot tarjoavat korkean tason eristystä kaikenlaisille lämpöherkille tuotteille ja elintarvikkeille, mukaan lukien teurastamo- ja maitotuotteille, eineksille, kaloille, hedelmille, kasviksille, lääkkeillä jne. Tämä laatikko on erilainen kuin muut lämpölaatikot, sillä siinä on muovisisusta, joka suojaa laatikon sisältöä tarjoten optimaalista hygieniaa. Lisäksi patentoitu pinta ehkäisee bakteerikasvustojen syntymistä. Laatikko täyttää HACCP-stantardit.

 

Thermoli ClipperLämpölaatikko– Thermoli® Clipper

Lämpölaatikot tarjoavat korkean tason eristystä kaikenlaisille lämpöherkille tuotteille ja ruoille, mukaan lukien teurastamo- ja maitotuotteille, eineksille, kaloille, hedelmille, kasvikselle, lääkkeillä jne. Laatikot on tehty ruiskupuristetusta polypropeenista ja niissä on patentoitu pinta, joka ehkäisee bakteerikasvustojen syntymistä. Lisäksi lämpölaatikoiden kansissa on kiinnitin, joka estää kannen irtoamisen esimerkiksi kondensaation takia. Laatikko täyttää HACCP-stantardit.

 

 

 

Thermoli Flip-BoxLampölaatikko – Thermoli® Flip-Box

Nämä lämpölaatikot ovat pinottavia ja tarjoavat optimamaalista turvallisuutta, kuljetusta ja varastointia kaikenlaisille lämpöherkille tuotteille. Ne on valmistettu puhtaasta polypropeenista, täyttävät HACCP-stantardit ja ovat myös LGA-testettuja.

 

 

Thermoli CM Lämpöpakkaus – Thermoli® CM

Thermoli lämpölaatikko on tarkoitettu lämpöherkkien tuotteiden kuljetukseen ja varastointiin. Laatikko on valmistettu elintarvikkeille hyväksytystä sileästä muovista, jota on helppo pestä. Eristyksen optimoimiseksi laatikossa on tuplaseinämät ja niiden väli on täytetty polyuretaanilla.